کد خبر: 42419

سرپرست تیم کاراته دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با «فرهیختگان»:

احتمال برگزاری لیگ ضعیف است/ باید با شرایطی خاص ورزشکاران المپیکی را آماده نگه داریم

من فکر می‌کنم باید لیگ کاراته را تمام شده بدانیم و حتی قرار بود در این خصوص سه‌شنبه (دیروز) جلسه‌ای در فدراسیون کاراته برگزار شود و مدیران 4 تیم راه یافته به مرحله نهایی به یک جمع‌بندی برسند که هنوز خبری از این جلسه به دست نرسیده است، اما احتمال برگزاری لیگ بسیار ضعیف است.

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، با وجود اینکه بسیاری از رشته‌های ورزشی در کشور با مجوز ستاد مبارزه با کرونا در ورزش و وزارت ورزش و جوانان تمرینات خود را آغاز کرده‌اند و خود را برای شروع مسابقات پیش‌رو آماده می‌کنند اما رشته‌های رزمی همچنان جزء ورزش‌های پرخطر شناخته شده و نتوانسته نظر مساعد مسئولان را برای آغاز تمرینات به خود جلب کند. حالا بعد از تعطیلی کامل لیگ تکواندو و زمزمه تعطیلی لیگ ووشو به نظر می‌آید که لیگ کاراته را هم باید تعطیل‌شده بدانیم و رزمی‌دوستان برای دنبال کردن رقابت‌های موردعلاقه‌شان باید مدت بیشتری را به انتظار بنشینند. در این خصوص با بهمن حسن‌‌زاده، سرپرست تیم کاراته دانشگاه آزاد اسلامی دقایقی هم‌کلام شدیم که در ادامه می‌خوانید.

زمزمه‌های تعطیلی لیگ کاراته به گوش می‌رسد. شما خبر جدیدی در این خصوص دارید؟

من فکر می‌کنم باید لیگ کاراته را تمام‌شده بدانیم و حتی قرار بود در این خصوص سه‌شنبه (دیروز) جلسه‌ای در فدراسیون کاراته برگزار شود و مدیران 4 تیم راه‌یافته به مرحله نهایی به یک جمع‌بندی برسند که هنوز خبری از این جلسه به دست نرسیده است، اما احتمال برگزاری لیگ بسیار ضعیف است.

 اگر رای به تعطیلی لیگ کاراته داده شود، کدام تیم ضرر می‌کند؟

اسم این را نمی‌توان ضرر گذاشت. ما برای سلامتی مردم کشور و ورزشکاران باید هرکاری که از دست‌مان برمی‌آید، انجام دهیم و با توجه به اینکه رشته‌های ورزشی باعث تماس زیاد بین ورزشکاران می‌شود و خطرآفرین است، بهتر است که ریسک نکرده و شروع مسابقات را به زمانی بهتر موکول کنیم.

 حالا اگر حکم به تعطیلی لیگ داده شود، نتیجه‌ای هم اعلام می‌کنند یا اینکه تنها به پایان دادن رقابت‌ها بسنده می‌کنند؟

من تصور می‌کنم که حتما اعلام نتیجه شود و انتخاب قهرمان هم از بین تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی و پاس صورت می‌پذیرد. البته اگر امتیازات مرحله گروهی را ملاک قرار بدهند، ما توانسته‌ایم امتیازات بیشتری به دست بیاوریم و شانس بیشتری برای قهرمانی داریم.

 فرمول دیگری هم برای محاسبه تیم قهرمان وجود دارد؟

فرمول دیگر شاید این باشد که تیم ما و پاس چون به‌عنوان تیم اول به این مرحله رسیده‌ایم، به‌طور مشترک به‌عنوان قهرمان معرفی کنند که البته احتمالش بسیار ضعیف است و باز هم تاکید می‌کنم که احتمال قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی بیشتر است.

 حالا حتی اگر لیگ تعطیل شود، فکر نمی‌کنید که بازیکنان نیاز به تمرین دارند و باید به‌نوعی برای بازگرداندن بازیکنان به فرم ایده‌آل تمرینات آغاز شود؟

چون وزارت ورزش پروتکل بهداشتی برای رشته‌های رزمی درنظر نگرفته، ما نمی‌توانیم تمرینات اصلی و گروهی داشته باشیم و تنها رشته‌های کاتا چون انفرادی هستند می‌توانند به روال قبلی خود بازگشته و تمرین کنند. البته ما در تیم کاراته چند ورزشکار ملی‌پوش و سهمیه المپیکی داریم که باید آنها را برای بازی‌های پیش‌رو آماده کنیم. نفراتی مثل عسگری، پورشیب و گنج‌زاده تمرینات خوب نیاز دارند که برای مسابقات بزرگ آماده باشند. ما تمرینات بدنسازی و انفرادی را آغاز کرده‌ایم و قطعا با مجوزهای بعدی تمرینات منسجم‌تری را برگزار می‌کنیم.

 تغییر و تحولاتی هم در مدیریت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی رخ داده است. آن را چطور ارزیابی می‌کنید؟

 آقای لشگری به ورزش دانشگاه اضافه شده‌اند که بسیار اتفاق خوبی است. ایشان برای اهالی رزمی فردی شناخته‌شده است که هم در ووشو خدمات خیری داشته‌ و هم پزشک تیم‌های ملی کاراته بوده‌ است و امیدوارم آینده ورزش دانشگاه با حضور ایشان بهتر از قبل شود. البته آقای دکتر جوانمرد هم زحمات زیادی برای اعطای ورزش دانشگاه کشیده‌ است که جا دارد از ایشان هم تشکر کنم.

 شما لشگری را دیده‌اید و درمورد آینده با او صحبت کرده‌اید؟

بله، هفته گذشته برای خوشامدگویی خدمت‌شان بودم ولی صحبتی درمورد ورزش‌ها نشد. اما با توجه به اینکه ایشان از جنس ورزش رزمی است قطعا می‌تواند در پیشرفت ورزش و به‌خصوص رشته‌های رزمی دانشگاه کمک کند.

 شما برای لیگ آینده از چه زمانی استارت می‌زنید؟

بعد از اعلام نتیجه و اعلام برنامه لیگ آینده قطعا با حضور آقای صافی، سرمربی تیم برنامه‌ریزی خود را برای بستن تیمی قدرتمند در حد قهرمانی آغاز می‌کنیم.

 * نویسنده :  آرش محمدی،  روزنامه‌نگار

مرتبط ها